ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η σειρά Aknicare, με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της λιπαρής και με ακμή επιδερμίδας, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη & αποτελεσματική πρόταση για την αντιμετώπιση της ακμής.

Όλα τα προϊόντα Aknicare είναι απόλυτα ασφαλή καθώς είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ (CE, medical devices, ιατροτεχνολογικά προϊόντα) ενώ μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε αγωγή κατά της ακμής.

Γνωρίστε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά Aknicare και ανακαλύψτε τη δική σας διαδρομή για τη θεραπεία της ακμής.

H Aknicare Tratment Lotion είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες με σπυράκια όπως το πρόσωπο και ο λαιμός, ενώ το Aknicare Skin Roller είναι η δραστική λύση για μεμονωμένα σπυράκια. Τέλος, τo νέο Aknicare Chest & Back αποτελεί τη μοναδική θεραπεία χωρίς ρετινοειδή και αντιβιοτικά για την ακμή στην πλάτη και το στέρνο. Η εύχρηστη μορφή του, σε Spray, κάνει ικανή την εφαρμογή του σε δύσκολες περιοχές αφού ψεκάζεται με ευκολία, στη πάσχουσα επιδερμίδα.
Το Aknicare Cleanser παρέχει τον κατάλληλο καθημερινό καθαρισμό, αφαιρώντας εύκολα & αποελεσματικά τους ρύπους και το υπερβολικό σμήγμα από την επιδερμίδα, ενώ η Aknicare Cream χάρη στη σμηγματορρυθμιστική & ενυδατική δράση της, αποτελεί την ιδανική καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με ακμή ή έντονη λιπαρότητα.  Διαθέσιμη και με χρώμα, σε 2 αποχρώσεις, η Aknicare Cream Teintee παρέχει τα οφέλη της Aknicare cream σε συνδυασμό με κάλυψη των ατελειών.
Κατά τη θερινή περίοδο ή/και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας, η Aknicare Sun προσφέρει την απαραίτητη & ειδικά μελετημένη για το λιπαρό ή/και με ακμή δέρμα αντηλιακή προστασία ενώ είναι διαθέσιμη και η Aknicare Sun Teintee με χρώμα για όσους επιθυμούν και κάλυψη.

2013_allAknicare_650x554